Vakttelefon:

408 33 333

Telefoni urgjencës:

408 33 333

24 orë – gjatë gjithë vitit

Me bekimin e Allahut Xh.Sh., funerali Al-Khidmat ekziston që nga viti 2002, me qëllim që të sigurojë khidmah (shërbim) për të gjithë komunitetin musliman.

Ne organizojmë rregullimin e dokumentacionit, transportimin, lule, lajmërimin në facebook.
Ne kemi kontakte me disa imamë që flasin gjuhën tuaj.

Ne jemi me seli në Oslo dhe degët në Stavanger, Bergen dhe Trondheim.

Ne ndihmojmë familjet muslimane në të gjithë vendin dhe jemi në dispozicion gjatë gjithë ditëve 24  orë.