Besøksadresse:

Telefon:

E-post adresse:

Besøksadresse:

Smiehagen 15A, 4027 Stavanger

Telefon:

408 33 333

E-post adresse:

stavanger@alkhidmat.no

Å arrangere en muslimsk begravelse i Stavanger kan være en utfordrende opplevelse, spesielt hvis du ikke er kjent med de lokale ressursene og prosedyrene. Her gir vi en oversikt over viktige aspekter ved en muslimsk begravelse i Stavanger, fra kontakt med lokale tjenesteleverandører til seremoniarrangering og gravlegging.

Al-Khidmat har kontorer i Stavanger. Vi tilbyr begravelsestjenester for muslimer i hele Norge, inkludert Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. Våre tjenester omfatter alt fra arrangering av begravelser til hjemsendelse av avdøde til hjemlandet.

Våre ansatte er profesjonelle og sørger for at begravelsene skjer etter muslimenes tradisjoner og normer. Det er ikke nødvendig for de etterlatte å ordne noe på egenhånd. De kan enkelt bestille tjenestene våre via vår nettside alkhidmat.no eller vår Facebook-side.

Vi i Al-Khidmat mener at en verdig begravelse er viktig for å bearbeide sorg. Derfor tilbyr vi rimelige tjenester av høy kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å avtale en begravelse.

Kontakt med lokale tjenesteleverandører

Når det gjelder muslimske begravelser i Stavanger, er det viktig å ha kontakt med erfarne profesjonelle som kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Al-Khidmat har lang erfaring med å bistå familier i Stavanger og omegn. Du kan også finne mer informasjon på vår nettside.
Planlegging og priser

Før du tar kontakt med foreningen, er det lurt å ha en oversikt over nødvendig informasjon, inkludert antall deltakere, ønsket seremoniarrangement, og eventuelle spesifikasjoner fra familien. Prisene for muslimske begravelser i Stavanger varierer, og en grundig gjennomgang av priser og tilgjengelige tjenester er viktig for å ta informerte beslutninger.

Seremoniarrangering

Vårt team vil veilede deg gjennom valg av en egnet gravplass. De vil også gi informasjon om hvordan en muslimsk begravelse seremoni vanligvis utføres, med involvering av en imam. Det er viktig å diskutere eventuelle endringer eller spesifikke ønsker familien måtte ha.

Gravlegging

Etter seremonien vil gravleggingen finne sted raskt, i samsvar med muslimske praksiser. Vårt team vil sørge for at alle nødvendige prosedyrer, inkludert vask av den avdøde og plassering i kisten, utføres profesjonelt.

Kontaktinformasjon

For å bestille tjenester eller for mer informasjon om muslimske begravelser i Stavanger, kan du kontakte oss på 408 33 333 eller e-post. De vil være i stand til å hjelpe deg med å organisere en verdig begravelse i samsvar med muslimske skikker og lokale lover.

Å arrangere en muslimsk begravelse i Stavanger krever profesjonell støtte og kunnskap om lokale forhold i Norge. Ved å delta aktivt i planleggingen, vil familien kunne vise sin siste respekt på en meningsfull måte.

Vi har avtaler med sykehus og imamer som hjelper deg raskt med en tro og verdig muslimsk begravelse. Den avdøde blir gravlagt i henhold til muslimske begravelsesritualer, hvor den avdøde svøpes inn i hvite laken uten søm og legges i kiste.

Deretter kjører vi kisten til avtalt moské eller eventuelt direkte til gravlunden hvor den avdøde skal gravlegges.

Send oss en henvendelse

Send oss en henvendelse