Hjem / Takkekort

Takkekort

Takkekort viser takknemlighet i en vanskelig tid

Mange vise takknemlighet til de som har vist de nærmeste vennlighet og sympati gjennom en vanskelig tid. Ved å sende ut takkekort, anerkjennes en personlig takknemlighet ovenfor alle som har deltatt med det praktiske, sendt blomster, deltatt i seremonien eller støttet på andre måter.

Få en oversikt over hvem som skal takkes

Begravelsesbyrået vil samle  alle kortene som følger med blomster og kranser og overleverer til de etterlatte i etterkant av begravelsen. Ved å samle disse sammen med kortene som kommer med blomster levert til hjemmet, får en som etterlatte god oversikt over hvem som skal takkes.

Takknemlighet kan vises på ulike måter

En må ikke sende et takkekort. Noen velger å takke personlig, sende en melding eller epost til personene det gjelder. Dette gjerne også sammen med et bilde av blomstene som ble gitt. For andre er denne oppgaven noe en ikke orker for øyeblikket eller så tett etter begravelsen, og en velger derfor å gjøre dette ved et senere tidspunkt.

Al-Khidmat tilbyr spesiallagde takkekort

For mange kan det være vanskelig å vite hva en skal skrive til hver enkelt i takkekortene. Vi i Al-Khidmat er behjelpelige med oppsett og forslag til innhold dersom det er ønskelig. Du kan gjerne legge inn et spesielt sitat, et bilde fra begravelsen eller den avdødes liv, eller en enkel hilsen som sier takk for personens bidrag gjennom den vanskelige tiden.

Dette kan gjerne sendes ut til personene du ønsker å rette en takk til i løpet av en måneds tid i etterkant av begravelsen. Takkekort med ulike motiv og design kan du bestille gjennom oss i Al-Khidmat begravelsesbyrå. Kortene kan enten leveres samtidig med program til seremonien eller bestilles og leveres i etterkant. De leveres med konvolutter.

Her kan du velge mellom en rekke ulike motiver, og det er også mulig å få samme motiv og design på som på programheftet fra begravelsen. Nedenfor kan du se eksempler på våre 2-sidig og 4-sidig takkekort.

 

2-sidig kort:

4-sidig kort: