Vi har et stort utvalg av gravsteiner

Vi har et stort utvalg av gravsteiner

Vi tilbyr stort utvalg av norskproduserte, designbeskyttet gravstein fra landets ledende leverandører innen gravstein. Vi tilbyr helpolerte gravsteiner, steiner med polert forside eller med matt overflate. Helpolerte steiner er helt vedlikeholdsfrie og vil bli stående på samme måte i overskuelig fremtid. Steiner med matte/rå overflate vil med tiden gro litt til, og bli formert av tidens tann med sin naturlige patina.

Ved valg av gravstein må følgende tenkes gjennom:

*Vedlikehold og holdbarhet
*Skrift og dekor
*Lokale vedtekter

Vi kan tilby hjelp og assistanse om lokale vedtekter angående lovlig størrelse, innramming av plantefelt, montering av fugler og lykter. Vi sender og følger opp søknaden for mointering av gravstein.

Vi leverer gravstein og tilbehør som dekke alle formål. Alle våre gravsteiner er sikret på beste måte og etter gjeldende forskrifter. Steinen er boltet til fundamentet med to kraftige stålbolter.

Hos våre leverandører Nergård Steinindustri og Jølstad gravstein kan du velge mellom mange steintyper, skrifter, dekor og pynt. Steinen på disse sidene er ment som eksempler, og du kan selv velge annen skrift eller dekor (ayah fra koran eller lignende) på den steinen du ønsker.

Ønsker du deg et helt unikt gravminne for den du er glad i? Vi kan produsere helt unike gravminner i samarbeid med kunder.

Vi har en del steiner utstilt på vårt kontor på Grønland. Her kan du få veiledning og se hvordan en steintype ser ut i forskjellige behandlinger (hel polert, matt, råkantet, saget etc).

 

Hva leter du etter?