Gravstein

Vi tilbyr helpolerte gravsteiner, steiner med polert forside eller med matt overflate. Helpolerte steiner er helt vedlikeholdsfrie og vil bli stående på samme måte i overskuelig fremtid. Steiner med matte/rå overflate vil med tiden gro lit til, og bli formert av tidens tann med sin naturlige patina.

Ved valg av gravstein må følgende tenkes gjennom:

  • Vedlekihold og holdbarhet
  • Skrift og dekor
  • Lokale vedtekter

Vi kan tilby hjelp og assistanse om lokale vedtekter angående lovlig størrelse, innramming av plantefelt, montering av fugler og lykter.

Vi leverer gravstein og tilbehør som dekke alle formål. Alle våre gravsteiner er sikret på beste måte og etter gjeldende forskrifter. Steinen er boltet til fundamentet med to kraftige stålbolter.

Da Al-Khidmat Muslimsk Begravelsesbyrå ønsker å tilby sine kunder best mulig service og valgfrihet med hensyn til valg av gravstein, har vi inngått avtale om samarbeid med to gravstein leverandører. Hos våre leverandører Nergård Steinindustri og Ellingard Monument kan du velge mellom mange steintyper, skrifter, dekor og pynt. Steinen på disse sidene er ment som eksempler, og du kan selv velge annen skrift eller dekor (ayah fra korav eller lignende) på den steinen du ønsker.

Vi har en del steiner utstilt på vårt kontor på Grønland. Her kan du få veiledning og kan selv se hvordan en steintype ser ut i forskjellige behandlinger (hel polert, matt, råkantet etc).

Da Al-Khidmat Muslimsk Begravelsesbyrå ønsker å tilby sine kunder best mulig service og valgfrihet med hensyn til valg av gravstein, har vi inngått avtale om samarbeid med to gravstein leverandører. Begge har designet gravstein sammen med oss.

Her er noen av gravsteiner du kan blant annet velge mellom: